Carpe Diem senge – for dem der vil sove perfekt

Der er intet som følelsen af en elevationsseng (foto Dunlopillo.dk)

Der er intet som følelsen af en god seng (foto Dunlopillo.dk)

Der findes uendeligt mange ting man kan gøre for at få en bedre søvn. Der findes tips helt fra at tage et koldt bad, før man går i seng, til at forholde sig mere til hvordan man spænder op i kroppen, i løbet af dagen på arbejdspladsen. Alt sammen har indflydelse på nattesøvnen, og det kan være utroligt svært at finde rundt i alle de forskellige råd og tips man kan få. Vil man gå den sikre vej, og forbedre noget, hvor forbedres kan, så skél til Carpe Diem, hvis senge er i en uovertruffen kvalitet, som i hvert fald sørger for at den del er på plads.

Sov trygt og rart igen

En stor luksus i livet er at sove godt. Det kræver naturligvis en ordentlig seng. Hvad enten den seng så skal være det ene eller det andet, er absolut op til dig, men sørger du for at kvaliteten er i orden, vil du under alle omstændigheder opleve, hvordan din søvn bliver drastisk forbedret. Sover du i en Carpe DIem seng, vil du sikkert opleve, hvordan der spreder sig en ro i kroppen, som kan bruges til at sikre den helt optimale søvn, hele natten igennem.

At vælge ny seng handler for de flestes vedkommende, om at kommet et skridt op i komfort, hvad søvnen angår. Men der findes også andre hensyn man kan tage, når man leder efter en ny seng, på det overvældende marked for senge. Det kan for eksempel være at man sætter stor pris på réelt gammeldags håndværk, som man får hvis man køber en seng fra Carpe Diem, som kvitterer med at lade den håndværker det har bygget sengen, signere den, før den forlader fabrikken. Det siger noget om den tætte tilknytning til træmaterialerne.

En god seng fra Carpe Diem er en bæredygtig seng

Det kan lyde som ting fra helt forskellige verdener, men der er altså noget om snakken. Senge og bæredygtighed hænger sammen. Det gør det hos flere producenter, blandt andet Carpe Diem. Leder man efter en bæredygtig seng, kan man se efter en seng, som har et svanemærke, som nemlig betyder, at den er produceret efter nogle strenge bæredygtighedskrav.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.