Find masser af inspiration til din altan

Altan inspiration (foto: minaltan.dk)

Altan inspiration (foto: minaltan.dk)

Måske bor du i lejlighed og har derfor ikke adgang til den helt store have eller natur. Eller også bor du i hus med have, men mangler stadig et ekstra uderum til fordybelse, afslapning eller andre aktiviteter. I så fald har du måske overvejet at få bygget en altan. En altan vil hurtigt blive dit nye yndlingsrum! Her kan du nyde morgenkaffen og dagens avis i dagens første solstråler, eller du kan invitere familie og venner til middag. Der er mange forskellige altantyper at vælge mellem, og det kan derfor være, at du føler, at du mangler inspiration til din nye altan.

 Find inspiration til en ny altan, og få mest muligt ud af den

En altan kan bygges i mange forskellige materialer, lige fra stål til træ. Der er heldigvis en altan til alle typer. Det er vigtigt at din altan passer til den hustype, som den skal bygges på. En altan skal fungere som et frirum, men helst uden at larme for meget på husgavlen. Altanen sikrer dig, at du har frit udsyn til verden omkring dit hjem. Omvendt skal naboen helst ikke kunne følge med i alt, hvad du foretager dig. Du kan med fordel overveje at få bygget en afskærmning omkring din altan. På den måde kan du foretage dig alverdens, uden at dine naboer kan kigge på.

 Med den rigtige inspiration til din altan, kan den blive helt perfekt

En altan kan indrettes, helt som du ønsker det. Du kan købe både stole, bænke og et bord til dit nye uderum. Derudover kan du plante både blomster og krydderurter, så du altid har friske krydderier lige ved hånden, når du laver mad. Med den rette inspiration til din altan, kan du få den lige som du vil. Det er vigtigt at du har undersøgt markedet, inden du bestemmer dig for, hvilken typer altan du skal have.

Se her for mere altan inspiration

 

Læs mere om altaner:

Altaner kan fås til alle typer hjem

En stilren altan der er lavet af stål

One comment on “Find masser af inspiration til din altan
  1. Pingback: Udvid din bolig med en altan i galvaniseret stål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.