Højstol får selv barnet op til bordkanten

Hold bedre øje med dit barn med en højstol (foto traevarer.dk)

Hold bedre øje med dit barn med en højstol (foto traevarer.dk)

De fleste kender det, det kan være svært at have børn med til børns. Først og fremmest sidder de ikke stille så længe ad gangen, men derudover har de også svært ved egentlig at sidde med, fordi der er lidt langt op til bordkanten, og der er mange ting at skulle samle sig om på en gang.

Med en højstol kan du hjælpe dit barn til at få en mere behagelig oplevelse ved spisebordet. Og behaget når også videre til dig. Med et barn, der har kontrol og slapper af bliver stemningen rolig og dejlig. En højstol kan noget, almindelige stole ikke kan.

En højstol er nemlig skræddersyet til dit barn. Højstole findes i forskellige modeller. Nogle modeller er de velkendte i træ, hvor der er en plade til fødderne, en plade til at sidde på og en trærem, der spændes om maven på barnet. Mellem benene klipses en lille sele fast. Det er en behagelig måde at sidde på, så kan dit barn nemlig rette hele fokus på det at indtage måltidet.

Forskellige former for siddemetoder

Hvis man ikke er til træstolen, der fylder en del i stuen, på gulvet og er tung, så findes der også andre stoleløsninger.

Der findes for eksempel højstolen, som faktisk ikke er så høj, men fungerer på samme vis som ovennævnte. I stedet er den formet ligesom en gynge med ryglæn, der kan spændes til bordkanten. Dette er altså kun en løsning, så længe dit barn er småt og ikke vejer mange kilo. Men netop dette er en god løsning, så kan man pakke stolen væk og skabe luft i rummet, når den ikke bruges.

Højstolen der kan klipses på er dog ikke så god til større børn, som nævnt. Her er højstolen med sidde- og fodpladen en god løsning. Pladerne kan nemlig rykkes alt efter, hvor stort dit barn er.

Leder du efter en højstol? så se her

Se på en smart juniorseng af træ her:

Lav en behagelig overgang fra tremmeseng til junior seng

2 comments on “Højstol får selv barnet op til bordkanten
  1. Pingback: Spiseborde åbner op til andre verdener for hele selskaber

  2. Pingback: Find hensigtsmæssige vinreoler af høj kvalitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.