Regnemaskine er et must

regnemaskine (foto: kontorting.dk)

regnemaskine (foto: kontorting.dk)

Det er ikke altid, at man har sin smartphone ved hånden. Og det er ikke altid, at det er en god idé at opfordre sine medarbejdere til at bruge deres smartphones til at løse diverse arbejdsopgaver. Det samme gælder med computere. Nogle gange er det smart med en maskine som har den ene funktion, som medarbejderne skal arbejde med. Det er nemlig mere ofte end ikke, at man vil være forfalden til at lave andre ting på sin smartphone eller sin computer, når man først sidder med den.

Brug ressourcerne effektivt

Det betyder, at der går ekstra tid med at ansatte lige skal tjekke facebook eller en privat sms eller mail. De kan også snildt komme til at sidde og bruge længere strækninger af tid på at surfe og lave alt andet end det arbejde, de skal lave. En god regnemaskine er en professionel maskine, der er fremstillet med det ene formål, nemlig at regne. Den har ikke adgang til facebook eller den der artikel på Ekstrabladet, som man bare lige må læse, før man kan komme tilbage til sin arbejdsopgave. En regnemaskine kan man regne med og regne med.

Mere professionel med regnemaskine

Udover at en regnemaskine får sat gang i effektiviteten på kontoret, så sender den også et signal om, at man er mere professionel. Og det er man. Det kan da kun være professionelt at bruge udstyr, der fremmer effektiviteten hos sine ansatte. Selvfølgelig skal man også bruge computere og den slags, men hvis man kan begrænse nogle af arbejdsopgaverne til én maskine, der kun kan bruges til netop den opgave, er det uden tvivl mere effektivt og ergo måden frem. Det er ikke fordi, de ansatte er dovne, når de kommer til at sidde og surfe og lave overspringshandlinger på computeren. Det er bare noget, man kommer til, fordi man kan så meget med en computer og let kommer på afveje. Det er nærmest helt per automatik, at man kommer til at sidde og klikke lidt rundt. Det kan man altså begrænse ved at bruge en regnemaskine på sit kontor og samtidig sende et signal om professionalisme til omverdenen, for eksempel kunder og andre, der besøger firmaet, som genkender et klassisk, pålideligt og strategisk klogt inventar.

Find en regnemaskine her

 

Klik videre herind:

Smart glastavle til både opslagstavle og messageboard

En skrivebordslampe er uundværlig til skrivebordsarbejde

One comment on “Regnemaskine er et must
  1. Pingback: Hold styr på dine ting med en hullemaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.