Du går aldrig galt i byen med produkter fra Mette Ditmer

Sæt farve på soveværelset (foto pudeland.dk)

Sæt farve på soveværelset (foto pudeland.dk)

Mette Ditmer er en dansk designer, med næsten 20 år i branchen. Hun arbejder efter udtrykket: ’Keep it simple’

Et vældigt moderne udtryk at leve efter i Danmark for tiden, tingene behøves ikke at være ’over the top’, så derimod passer den dæmpede stil, danskerne rigtigt fint. Mette Ditmers kendetegn er; lige linjer og enkle men sjove detaljer. Hendes stil er grafisk og til tider farveri.

Mettes mange produkter

Mette designer produkter til hjemme, det vil sige boligtilbehør. Håndklæder, sengetøj og puder. Noget af de sjove ved Mettes design er, at selv om det er simplet, kan det både være elegant og skægt. For eksempel et ellers meget simplet gæste håndklæde, får et elegant look via et flot mønster. Udover mønsteret, har Mette designet håndklæderne i alle regnbuens farver. Så om du bedst kan lide det klassiske hvide, eller om du er til en fræk pangfarve eller måske en bladningen – designet er nemlig det samme og du kan få håndklæderne i forskellige størrelser.

Endelig ting der matcher

Alle har prøvet det, at komme hjem med helt ny købte puder, også først finde ud af de slet ikke matcher med tæppet i sofaen, når man er kommet hjem. Det er ikke noget problem med Mette Ditmers produkter. Med produkter fra samme designer, er du sikker på at du kan finde noget der matcher hinanden perfekt. I og med at tankerne bag produkterne, kommer fra samme menneske, så får de et fælles look, uden at være ens.

Er du lige flyttet sammen med kæresten og intet af jeres sengetøj matcher? Mette har fået en genial idé, hun har designet sengetøj der både kan bruges til singler og til par. Designet på sengetøjet er ganske enkelt, helt hvidt, men der er twist. Det twist udspiller sig i, at sengetøjet kan købes med et ikon af en mand og med et ikon af en kvinde. Et sjovt design til ham og hende.

Se Mette Ditmer produkter lige her

 

Læs mere om Mette Ditmer her:

Mette Ditmer skaber harmoniske løsninger til soveværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.