En helt særlig type seng er Akva vandsenge

Har du nogensinde haft en vandseng? (foto sengespecialisten.dk)

Har du nogensinde haft en vandseng? (foto sengespecialisten.dk)

Når man hører ordet vandseng, får de fleste associationer til dårlige amerikanske film, hvor moteller langs de amerikanske landeveje lader gæsterne sove i store vandsenge som samtidig med at være senge, også er akvarier. Dette er selvfølgelig et utrolig karikeret billede på vandsenge. De fleste vandsenge ligner ved første øjekast enhver anden seng, og kan ligesom alle andre seng gøres helt personlig og leveres i forskellige størrelser og specialmål. En vandseng er således på mindst samme æstetiske og designmæssige niveau som en hvilken som helst anden seng.

En god nats søvn

Fortalere for vandsenge kalder vandsengen for udgangspunktet for verdens bedste søvn. En vandmadras har nemlig den funktion, at den former sig efter kroppen og positionen, og er således en dynamisk størrelse modsat den klassiske statiske madras. Denne funktion gør nemlig, at vandmadrassen fordeler kroppens vægt ligeligt, så udsatte steder ikke bliver udsat for tryk i løbet af natten.

En god nats søvn er helt essentielt for at kunne have det godt. Det er et vilkår for alle mennesker, at de har brug for søvn, og rådene lyder, at man har behov for mellem 7 og 8 timers søvn hver eneste nat. I søvnen fordøjer man alle dagens indtryk, samtidig med at man lader depoterne op til en ny dags komme. Derfor er det vigtigt, at man har de bedst mulige rammer for at kunne få en god nats søvn. Alle har oplevet at sove på en seng eller en sofa og vågnet op helt radbrækket og måske endda med et lille hold i ryg eller nakke, fordi de har sovet ubehageligt. Dagen ovenpå sådan en nats søvn er for det meste hård, og man kan tydeligt mærke, at man har sovet dårligt. Her bliver det for alvor tydeligt, hvor vigtig sengen er for ens velvære.

Akva vandsenge – se et udvalg her

 

Læs mere om senge:

En elevationsseng giver god komfort om natten

Elevationssenge er hyggelige og lindrende

2 comments on “En helt særlig type seng er Akva vandsenge
  1. Pingback: De rigtige hovedpuder bærer dig til drømmeland

  2. Pingback: Få den bedste nattesøvn med en Akva vandseng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.