En stilren altan der er lavet af stål

En altan af stål  (foto minaltan.d)

En altan af stål (foto minaltan.d)

Tilføjelsen af en altan til ens lejlighed bliver altid mødt med stor jubel. En altan giver frihed og åbner pludselig ens hjem op, så lejligheden føles større og mere rummelig. Dette er selvfølgelig en form for illusion, for lejligheden bliver ikke større, når man ser med de indvendige mål. Der er det det samme. Men det at man får en glasdør, hvor der er glas for loft til gulv gør lige pludselig at man får meget mere lys ind i rummet, hvor den er placeret. Dermed kommer rummet til at føles meget større, og det hjælper helt sikkert at man kan åbne op for den store glasdør og kan træde udenfor på 2-8 kvm altan og nyde morgenkaffen eller en fyraften øl. Livet bliver mere enkelt.

En altan som er bygget af stål er oftest en billig løsning og ser også godt ud. En stål altan er af høj kvalitet og har en god holdbarhed. Stålaltaner fås i mange udgaver så du har stor mulighed for at vælge, hvordan det skal se ud i forhold til din bygning – det kræver nok enighed i opgangen, men med alle de muligheder så finder man helt sikkert en stål altan som passer for alle.

Stålaltaner til de skiftende årstider

Stålaltanerne laves af galvaniseret stål, hvilket måske ikke siger dig det helt store, men det betyder simpelthen at altanen holder i meget lang tid og kan stå imod de skiftende årstider vi har i Danmark og holder både til den kolde vinter med sne og de varme somre, hvor solen står direkte på.

Mange vælger at få træplanker som gulv på sin altan. Dette gør at det føles rart at komme ud i bare tæer og nyde solen. At få træ som gulv kræver dog en årlig vedligeholdelse, typisk om foråret, for at få alt mug væk og derefter pleje det med en form for træpleje. Men det er enkelt og med 1 time eller to så er det overstået og du kan bare nyde sommeren komme på din altan.

Se hvilke altaner af stål du kan få til din lejlighed

 

Læs mere om gode altaner:

En altan er investeringen værd uanset sin pris

Altaner kan fås til alle typer hjem

One comment on “En stilren altan der er lavet af stål
  1. Pingback: Få de mest attraktive lejligheder med altaner københavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.