Få et festligt nytårsbord med dækservietter

dækkeservietter kontortingdk

Dækkeservietter beskytter bordet (foto: kontorting.dk)

En gang imellem kræver borddækningen noget helt særligt. Dette gælder specielt de der specielle begivenheder. Eksempelvis nytårsaften, juleaften eller fødselsdage. Til sådanne unikke festligheder, kæver borddækningen noget andet end normalt. Det kræver festlige og unikke dækservietter. Dækservietter er nemlig med til, at gøre dit bord mere festligt og særpræget. Du kan vælge imellem et hav af forskellige farver og variationer. Eksempelvis kan du vælge at have dækservietter til nytår med fyrværkeri på. Du kan hertil vælge dækservietter til juleaften med en julestjerne på eller et juletræ.

 

Pynt ordentligt op til fest

Til fødselsdage kan du vælge dækservietter med en fødselsdagsgave eller en lagkage på. Dækservietter med særlige motiver på, er med til at understrege stemningen for den helt særlige begivenhed. Det er en måde, at anerkende at det er en specielt aften. Det er med til at sætte den helt rigtige stemning for jeres unikke aften. Hvad enten det er nytårsaften, juleaften eller en fødselsdag. Der er en dækserviet til lige præcis din særlige anledning. Det er blot med at kaste sig ud i de mange forskellige variationer der findes af dækservietter. Hvad enten du står og skal fejre din kærestes nye karakter for hendes eksamen eller din mors fødselsdag er der en dækserviet til lige præcis jeres særlige anledning.

 

Dækservietter er med til at understrege stemningen for din særlige middag

Eksempelvis kan du vælge dækservietter med mange hjerter på, når vi kommer til valentingsdag. Her kan du overraske din kæreste med et flot bord og en helt unik dækserviet. Du kan også vælge at give dækservietter i værtinde gave. Eksempelvis hvis din bedste veninde holder børnefødselsdag, kan du give hende en dækserviet med nogle søde ord på. En dækserviet kan nemlig både være med et motiv og en tekst på. De findes i alle varianter og det handler blot om at kaste sig ud i det. Det handler om at lade sin fantasi råde og lege med. Der findes uden tvivl også lige præcis den dækserviet, som du står og mangler til din næste anledning. Hvad enten om det er til dig selv og din borddækning eller til en andens borddækning.

 

Se et stort udvalg af dækservietter her hos www.kontorting.dk

 

Få mere inspiration herinde:

En skrivebordslampe er uundværlig til skrivebordsarbejde

Smart glastavle til både opslagstavle og messageboard

One comment on “Få et festligt nytårsbord med dækservietter
  1. Pingback: Få en ny kalender med visning af helligdage og vær opdateret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.