Praktiske ting til hjemmet: trappestige, afløbsrens og en kost

Hvad ville du gøre uden? (foto traevarer.dk)

Hvad ville du gøre uden? (foto traevarer.dk)

Det er altid sjovt at købe nye ting til hjemmet. En ny lækker designer sofa, et nyt stykke farverigt kunst til væggene, et par fine lyseblå kaffekopper fundet for en slik på et lille loppemarked eller nogle fine træ hylder, som passer perfekt ind i stuen.

Men nogle ting er bare ikke sjove at købe. Det føles altid lidt åndssvagt. Men ikke desto mindre er de vigtige, for de er nemlig yderst praktiske og bruges flittigt i de fleste hjem. Her får du et par af de mest praktiske ting, som du uden tvivl altid skal have i hjemmet.

En trappestige, afløbsrens og en kost. Så kommer du langt.

Først og fremmest er en kost en hel uundværlig ting. Køkkengulvet kan lige fejes for de værste ting og sager på 2 minutter, inden gæsterne kommer ind ad døren. Et smadret glas på badeværelsesfliserne kan hurtigt og nemt fjernes osv. Ja med en kost er du godt dækket ind.

Afløbsrens kan for nogle måske virker som en overflødig ting. Men har man først en gang døjet med stoppede afløb på badeværelset og i køkkenet, ja så har man altid lige sådan en flaske afløbsrens stående på lager fremover. Der er nemlig ikke noget værre end en stoppet håndvask. Og med noget afløbsrens tager det ikke lang tid at få det værste væk. Hæld blot afløbsrens i vasken, lad det sidde noget tid, og skyl efter med kogende vand.

Sidst men ikke mindst er en trappestige uundværlig. Skal du nå vinglassene på øverste hylde, skal du male vinduerne udendørs, skal du finde de gamle støvede cd-er ned fra en hylde på loftet, ja en trappestige har man altid brug for, medmindre man er utrolig høj.

Find en trappestige her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.