Smart glastavle til både opslagstavle og messageboard

Der er mange fordele ved en glastavle (foto kontorting.dk)

Der er mange fordele ved en glastavle (foto kontorting.dk)

I hverdagen kan det være svært at holde styr på alle de pligter, gøremål, aftaler og så videre, som det moderne menneskes kalender er fyldt med. Dette gælder både på hjemmefronten såvel som på kontorerne rundt omkring i landets virksomheder. En måde at gøre kalendere mere overskuelige, især på hjemmefronten, og endvidere især hvis der er tale om en stor familie eller et hushold med mange mennesker, er ved at skrive alle ugens dage på en stor tavle, og hvem der skal hvad hvilke dage. Ellers kan man skrive vigtige beskeder til hinanden både hjemme og på kontoret, eller bruge den som magnetisk opslagstavle med de vigtigste ting, som skal være til rådighed for alle.

Glastavlen er det moderne alternativ til den klassiske grønne skoletavle, hvor der skal skrives med kridt. Glastavlen er hurtig og let at gøre ren, og kan bruges til alverdens gøremål – kun fantasien sætter grænserne.

Både til hjemmet og til kontoret

Glastavlen er også utrolig anvendelig på kontorer eller institutioner, hvor der er mange mennesker der kommer og går. At skrive de vigtigste meddelelser på en tavle der er central placeret, er en god måde at sikre sig, at alle medarbejdere eller kollegaer får beskeden.

Glastavlen kan med fordel også hænges i mødelokaler, og anvendes som redskab under møder, hvor det er hjælpsomt at kunne tegne figurer eller skrive de vigtigste pointer. Det er også et godt redskab til klassisk brain-storming, hvor man hurtigt og let kan tilføje og fjerne punkter, og endda lade det blive på tavlen så længe, som det skal bruges.

Glastavlen er endvidere rent æstetisk i flot, stilfuldt design. Med dens tynde format stikker den ikke langt ud fra væggen, og kan endvidere fås i flere forskellige farver, så den kan farvekoordineres med andre af rummets genstande. Hjemme eller på arbejdet – glastavlen er et godt redskab til at skabe sammenhæng og struktur.

Interesseret i en glastavle? Se et udvalg her

3 comments on “Smart glastavle til både opslagstavle og messageboard
  1. Pingback: En skrivebordslampe er uundværlig til skrivebordsarbejde

  2. Pingback: Hvis du har et hjemmekontor i huset, kan et godt stoleunderlag gøre underværker

  3. Pingback: Regnemaskine er et must

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.