Smukke Lyngby vaser til din bolig

Smukt porelæng går aldrig af mode (foto cahetu.com)

Smukt porelæng går aldrig af mode (foto cahetu.com)

Det er ikke tilfældigt at de smukke Lyngby vaser tidligt opnåede en popularitet som langt overskygger hvad de fleste andre danske designs kan brøste sig af. Vaser er en fast komponent, både som brugsgenstand og til pynt, i alle danske hjem. Så hvorfor ikke vælge det bedste af det bedste?

Vaser har igennem årene oplevet en klar redefinering i brugen af dem, og bruges ikke længere kun til blomster buketter, men også som pynt for sig, og til udstilling af mange forskellige dekorationer. Samtidig er en vase ikke kun en dejlig forkælelse af sig selv, men nydes af alle der kommer i boligen eller på kontoret, som en del af indbydende omgivelser. Vaser er derfor også en oplagt gave idé, uanset anledningen.

Det gode håndværk

Lækkert design skal samtidig være troværdigt i kraft af de højeste standarder når det gælder materiale og kvalitet. Lyngby vaser har stolt tradition for det aller bedste håndværk, og porcelæn er af natur et holdbart materiale som ikke taber den kendetegnende glans. Derfor går kvaliteten hånd i hånd med det tidsløse design, som passer ind i enhver indretningsstil – også selv om den skulle ændres med tiden. Sådan skal det nemlig være med ikoniske designs, som skal kunne glæde i årevis, uden at blive tabt bag de omskiftelige modetrends.

Vaserne fåes nu både i den klassiske hvide farve som populært associeres med porcelæn, men også i en super moderne sort variant, som markerer porcelænets potentiale, og understreger det kreative design – både funktionelt og æstetisk er den nye variant helt i top, og er en sikker ny klassiker. Alle vaserne findes naturligvis i flere størrelser, så du kan finde nøjagtig din variant.

Klik her og se de smukke design Lyngby vaser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.